به گزارش پایگاه خبری حامیان سلامت و ایمنی نیروی کار به نقل از ایسنا ، تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان یکی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا از عوارض جسمی یا عصبی جلوگیری شود؛ بنابراین رعایت راهکارهای ساده تغذیه ای در افطار و سحری می تواند روزه داران را به منظور دریافت منافع جسمی و بهره مندی از مزایای معنوی این ماه، یاری کند. در این اینفوگرافیک به چند توصیه ساده درباره تغذیه در ماه رمضان اشاره شده است.
گرافیک: اشکان پردل
منبع دادهها: وزارت بهداشت
لطفا برای دانلود اینفوگرافیک “ چند توصیه پزشکی برای تغذیه ماه رمضان ” از لینک زیر استفاده نمایید.
انتهای پیام/