به گزارش پایگاه خبری حامیان سلامت و ایمنی نیروی کار به نقل از ایسنا ، توجه روزهداران به انواع گروههای غذایی قابل استفاده در وعدههای افطار و سحر میتواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند. در این اینفوگرافیک که بر اساس دادههای دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده است، به گروههای مختلف مواد غذایی اشاره شده که باید تا حد امکان در سه وعده سحر، افطار و شام به میزان مناسبی مصرف شوند تا عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان بویژه در شرایط کرونایی کنترل شود.
گرافیک: پدرام آقایی
منبع دادهها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
لطفا برای دانلود اینفوگرافیک “کنترل عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان” از لینک زیر استفاده نمایید.
انتهای پیام/










