کل 26545
8

راهنمای شناسایی تقلب مواد غذایی در بازرسی های مواد غذایی

  • کد خبر : 5560
  • 16 آبان 1397 - 0:00
راهنمای شناسایی تقلب مواد غذایی در بازرسی های مواد غذایی

توضیحات :

رعایت بهداشت مواد غذائی و تهیه و عرضه مواد غذائی سالم نقش بسیار مهمی را در سلامت تک تک شهروندان جامعه ایفاء می کند. آلودگی میکروبی و شیمیایی مواد غذائی می تواند در کوتاه مدت باعث ایجاد مسمومیت های غذایی فردی یا دسته جمعی شده و نیز در درازمدت باعث بروز بیماری های مزمن و گاه خطرناک گردد.

<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>

لطفا برای دانلود “راهنمای شناسایی تقلب مواد غذایی در بازرسی های مواد غذایی” از لینک زیر استفاده نمایید.

دانلود فایل

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=5560

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.