کل 26536
1

NFPA 96 Standard for Ventilation Control and Fire Protection of Commercial Cooking Operations

  • کد خبر : 5144
  • 24 خرداد 1397 - 0:30
NFPA 96 Standard for Ventilation Control and Fire Protection of Commercial Cooking Operations

توضیحات :

NFPA 96 – Standard for Ventilation Control and Fire Protection of Commercial Cooking Operations

۲۰۲۱ Edition

Chapter 1 Administration

۱-۱ Scope.

۱-۱-۱* This standard shall provide d1e m1111mum fire safety requirements (preventative and operative) related to the design, installation, operation, inspection, and maintenance of all public and private cooking operations.

۱-۱-۲ This standard shall apply to residential cooking equipment used for commercial cooking operations.

۱-۱-۳* Cooking equipment used in fixed, mobile, or temporary concessions, such as trucks, buses, trailers, pavilions, tents, or any form of roofed enclosure, shall comply with this standard.

۱-۱-۴ This standard shall not apply to cooking equipment located in a single dwelling unit.

۱-۱-۵* This standard shall not apply to facilities where all of the following are met:

(۱) Only residential equipment is used.

(۲) Fire extinguishers are located in all kitchen areas m accordance with NFPA 10.

(۳) The facility is not an assembly occupancy.

(۴) The authority having jurisdiction has approved the installation.

<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>  

دانلود فایل

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=5144

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.