کل 26536
4

راهنمای فنی تامین آب آشامیدنی، بهسازی محیط و بهداشت فردی در شرایط اضطراری – اندازه گیری میزان کلر در آب آشامیدنی

  • کد خبر : 70617
  • 23 مرداد 1402 - 22:28
راهنمای فنی تامین آب آشامیدنی، بهسازی محیط و بهداشت فردی در شرایط اضطراری – اندازه گیری میزان کلر در آب آشامیدنی

توضیحات :

از آنجا که کیفیت آب می تواند تا حدد زیادی در اثر بلای طبیعی و شرایط اضطراری تحت تاثیر قرار گیرد، بهترین اقدام گندزدایی آب آشامیدنی است. متداول ترین روش گند زدایی استفاده از کلر است. این راهنما توضیح می دهد که چرا کلر مورد استفاده قرار می گیرد. چگونه عمل می کند. چگونه حضور کلر در آب آشامیدنی مورد آزمایش قرار می گیرد و کی و کجا باید این آزمایش انجام شود؟

چرا باید آب اشامیدنی در شرایط اضطراری گند زدایی شود؟

وقتی بلای طبیعی، اجتماعی را که به آب آشامیدنی با کیفیت خاصی دسترسی دارد، تحت تاثیر قرار می دهد، شرایط به دلایل زیر تغییر می کند:

  • بلای طبیعی اغلب به سیستم آبرسانی موجود آسیب وارد می کند که منجر به آلودگی یا آلودگی بیشتر آن می شود.
  • گاهی مردم باید به محل های جدید نقل مکان کنند و مجبورند آب آشامیدنی خود را از منابع جدیدی تامین کنند که نسبت به آلودگی آن دارای ایمنی طبیعی نیستند.
  • شرایط اضطراری اغلب سلامت فیزیکی و روانی مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و آنها را نسبت به عفونت و بیماری آسیب پذیر می سازد.

بنابراین بسیار مهم است که همه مردمی که تحت تاثیر بلای طبیعی قرار می گیرند به آب آشامیدنی سالم دسترسی داشته باشند. روش های متنوعی برای بهبود کیفیت آب آشامیدنی وجود دارد که بسیاری از آن ها در بخش های ۴ و ۵ این راهنما مورد بحث قرار گرفته است بیشتر این فرایند های تصفیه برای این طراحی شده است که آب را برای گند زدایی، بعنوان آخرین مرحله در فرایند تصفیه، آماده نماید.

<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>  

لطفا برای دانلود “اندازه گیری میزان کلر در آب آشامیدنی” از لینک زیر استفاده نمایید.

دانلود فایل

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=70617

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.