توضیحات :
بر اساس ماده ۱۲ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، وزارت موظف گردیده است ضمن رتبه بندی بهداشتی مراکز و اماکن مشمول آیین نامه، نتیجه سه بازرسی بهداشتی انجام شده آخر را برای اطلاع عموم مردم منتشر نماید. دستورعمل و الزامات رتبه بندی بهداشتی رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس با شماره ۱-۱۸۰۳۸۲۰۷ به منظور رتبه بندی تدوین و توسط این معاونت برای اجرا ابلاغ می گردد. لازم به ذکر است دستورعمل مذکور جایگزین دستورعمل و الزامات اعطای سیب سلامت به رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس به شماره ۱۸۰۳۹۲۰۷ می باشد.
ماده ۱ : تعاریف
در این دستور عمل اصطلاحات ذیل در معانی مربوطه به کار می روند:
۱-۱- وزارت: منظور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه ها و دانشکده هـای علـوم پزشـکی تابعه می باشد.
۲-۱- بازرسی: به عمل نظارتی گفته می شود که هدف از آن بررسی میـزان انطبـاق شـرایط موضـوع و محـل بازرسی با قوانین، مقررات و الزامات بهداشتی ناشی از آنها می باشد.
۳-۱- مسئول بهداشت محل: در این دستورعمل معاون بهداشتی دانشگاه/ دانشـکده علـوم پزشـکی/ (ریـیس مرکز بهداشت استان) و رییس مرکز بهداشت شهرستان می باشند که در صورت لزوم می توانند به رییس مرکـز بهداشتی درمانی شهری/ روستایی نیز تفویض اختیار نمایند.
۴-۱- موارد بحرانی: مواردی است که عدم رعایت آن به طور مستقیم موجب به خطر افتـادن سـلامت انسـان گردد.
۵-۱- موارد غیر بحرانی: مواردی است که عدم رعایت آن به طور غیر مستقیم بر سلامت انسان اثر دارد.
<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>
لطفا برای دانلود “دستورعمل و الزامات رتبه بندی بهداشتی رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس” از لینک زیر استفاده نمایید.