به گزارش پایگاه خبری حامیان سلامت و ایمنی نیروی کار به نقل از ایسنا ، به گفتۀ رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت، «رژیم غذایی هر بیمار در مرحله دیابت یا پیش دیابت با توجه به شرایط وی و بیماریهای همراهش تعیین میشود، در این شرایط بهتر است بیماران دیابتی برای دریافت برنامه غذایی و مشاوره تغذیه به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.» در این اینفوگرافیک ۱۰ نکته طلایی در تعذیه بیماران دیابتی را به توصیۀ فرشته فزونی مشاهده میکنید.
گرافیک: پدرام آقایی
لطفا برای دانلود اینفوگرافیک “۱۰ نکته طلایی در تغذیه بیماران دیابتی ” از لینک زیر استفاده نمایید.










