کل 26536
5

ایمنی و حفاظت کار در آشپزخانه و رستوران ها

  • کد خبر : 69159
  • 06 تیر 1402 - 2:20
ایمنی و حفاظت کار در آشپزخانه و رستوران ها

توضیحات :

اداره رستوران های عمومی کار چندان ساده ایی نیست و نیاز به تخصص و تجربه بالایی دارد هم از حیث سلامت و ایمنی کارکنان و هم از حیث سلامت و بهداشت مواد غذایی و هم از حیث سایر امور مدیریتی دیگر مانند مسائل مادی، اجتماعی و…..

در این نوشتار مختصر،فقط به مورد اول که مسائل مربوط به ایمنی و حفاظت کار و امنیت کارکنان و صیانت محیط کار می باشد پرداخته می گردد.

هر رستوران دارای آشپزخانه ای ست که متاسفانه این مکان یکی از خطرناک ترین محل های کاری می باشد چون عوامل خطرساز زیادی تواماً و هم زمان در آن وجود دارد که کوچک ترین کم توجهی و سهل انگاری می تواند منجر به آسیب و صدمات جبران ناپذیری گردد؛این عوامل خطرساز عبارتند از:گاز،برق و آب،قطعات تیز و برنده،سطوح لیز و لغزنده،اجسام سنگین،وسایل و قطعات داغ و سوزان،ظروف تحت فشار،حرارت و گرما.

همانطور که مشاهده می شود آشپزخانه ها دارای خطرات متعدد بالقوه ای هستند که اگر کنترل نشوند می تواند حوادث زیادی را به دنبال داشته باشد.عمده حوادثی که تا کنون در آشپزخانه ها رخ داده است بیشتر از نوع برقگرفتگی،سوختگی،قطع انگشتان دست،لیز خوردن و سقوط کردن می باشد.

<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>  

لطفا برای دانلود “ایمنی و حفاظت کار در آشپزخانه و رستوران ها” از لینک زیر استفاده نمایید.

دانلود فایل

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=69159

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.