کل 26912
1

کارگاه آموزشی اصول و مبانی بهداشت آشپزخانه ها و رستوران ها در سازمان های اداری و مراکز صنعتی

  • کد خبر : 3045
  • 22 خرداد 1395 - 0:00

۲۲ خرداد ۱۳۹۵

کارگاه آموزشی اصول و مبانی بهداشت آشپزخانه ها و رستوران ها در سازمان های اداری و مراکز صنعتی

محتوای آموزشی :

-تعریف استانداردها، عناوین علمی، الزامات، اهداف، پارامترها، روش ها، الویت ها، مدارک و مستندات مورد نیاز، فعالیت ها، وظایف، ارزیابی و پایش در مراکز ارائه خدمات رستوران

– توصیف آخرین تغییرات قوانین وزارت بهداشت در این حوزه

– وظایف نظارتی مدیران در مراکز

– اخلاق بازرسی

– نحوه نظارت های بهداشتی و ایمنی در مراکز

– بهداشت فردی و اهمیت آن و روش حفظ و ارتقای بهداشت فردی

– کارت سلامت پرسنل و راهنمای دریافت آن

– حفظ سلامت و بهداشت مواد غذایی

– مدیریت پسماند

– شستشو و ضدعفونی

– چک لیست بازرسی بهداشتی

– چک لیست ارزیابی و درجه بندی بهداشتی

– سلامت شغلی پرسنل آشنایی با وسایل حفاظت فردی

– وظایف مدیران در قبال ایمنی و مسایل حفاظتی در محیط کار

– آشنایی با حوادث شایع و بیماری های شغلی

– چک لیست بازرسی وضعیت ایمنی و حفاظتی

شرایط شرکت کنندگان : پرسنل و کارکنان واحد خدمات و رستوران ها و مراکز غذایی

ساعت برگزاری : ۸:۳۰ الی ۱۴:۳۰

شهریه دوره : ۹۹۵۰۰۰۰ ریال

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=3045

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.