استفاده نابجا از سینک ظرفشویی
- شستن لباس ، مسواک زدن ، شستن دست آلوده
- ریختن ترشحات دهان و بینی در سینک
- ضد عفونی نکردن سینک بعد از شستشوی گوشت ، مرغ و تخم مرغ
در استفاده نابجا چه آلودگی هایی جابجا می شود
- E-coli (اشرشیاکلی): بطور طبیعی در مدفوع انسان سالم وجود دارد اما در نقاط دیگر بدن (چشم و زخم) عفونت زا می باشد.
- تخم انگل ها (اسکاریس) و انگل های روده ای (کرمک) : از طریق دست افراد آلوده و سبزیجات آلوده منتقل می شود.
- سالمونلا (عامل مسمومیت غذایی) : از طریق تخم مرغ یا مرغ خام محیط را آلوده می کند.
- آنفولانزا : از طریق ترشحات تنفسی فرد آلوده یا از طریق گوشت آلوده ، محیط را آلوده می کند.
- هپاتیت A : از طریق مواد غذایی آلوده یا دست افراد مبتلا (آلوده به مدفوع)، محیط را آلوده می کند.
چه عواملی این میکروب ها را جابجا می کند؟
دست آلوده ، دستگیره های آلوده ، کابینت ها ، اسکاچ آلوده، وسایل و خوراکی هایی که در ظرفشویی آلوده شسته می شوند.
نکات مهم
با دست آلوده به گوشت، مرغ، تخم مرغ، سبزیجات به صورت خود و دستگیره کابینت ها دست نزنید. (ابتدا دست را شسته سپس می توانید اقدام کنید.)
باقیمانده مواد غذایی در سینک و توری تفاله گیر باعث رشد و تکثیر میکروب ها و قارچ ها می شود.
توری تفاله گیر را تمیز و خشک نگهدارید و حداکثر ۲۰ دقیقه بعد از استفاده از آن زباله های داخل آن را تخلیه کنید.
راه های پیشگیری
عدم انجام کارهای غیر مجاز ذکر شده
ضد عفونی کردن سینک بعد از انجام کارهایی مثل : شستشوی گوشت ، مرغ و سبزیجات
ضد عفونی کردن اسکاچ حداقل هفته ای یکبار (اسکاچ را خشک و آویزان نگهدارید)
لطفا برای دانلود پوستر با کیفیت به فایل پیوست مراجعه کنید.
انتهای پیام/










