embed’>محمد احمدی درباره تغذیه در فصل بهار اظهار داشت: در مهمانیهای خانگی بهتر است به جای تزئین سفره با نوشابههای گازدار، از نوشیدنیهای اصیل ایرانی مثل دوغ، شربت سکنجبین و زعفران و… استفاده شود. البته در خوردن همین نوشیدنیهای مفید نیز بخصوص اگر خیلی سرد باشند، نباید افراط کرد چرا که اینها هم باعث بروز سوءهاضمه خواهد شد.embed’>مدیر کارگروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی افزود: اکثر سالادهایی که امروزه در مهمانیها سرو میشود به خاطر استفاده از سُس فراوان قابل توصیه نیستند و معمولاً باعث بروز سوءهاضمه و نفخ میشوند. جای این گونه سالادها میتوان سبزیها را همراه با غذا خورد.embed’>وی همچنین بیان داشت: به تداخلات غذایی هم باید دقّت شود، مثلا مصرف همزمان لبنیات (مثل ماست و دوغ) با گوشتها (به ویژه گوشت پرندگان و ماهی) میتواند زمینه ساز بروز بسیاری از بیماریها از جمله درد مفاصل و مشکلات پوستی شود. اگر تُرشی مصرف کردید، در کنار آن ماست و دوغ نخورید. مصرف همزمان میوهها (مثل شیرموز) با لبنیات هم ناسازگار است. برای کودکانی که شیر خالی نمیخورند، شیربادام، شیرپسته و شیرخرما گزینه مناسبتری است. مصرف شیرکاکائو به میزان زیاد خوب نیست؛ چرا که اگزالات موجود در کاکائو باعث تداخل در جذب کلسیم شیر میشود.embed’>مدیر کارگروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی گفت: مصرف مایعات بعد از میوهها نیز باعث فساد هضم میشود. بنابراین اگر میوه میخورید، بلافاصله بعد از آن آب یا چای یا قهوه ننوشید.embed’>احمدی خاطرنشان کرد: یکی از
مشکلاتی که به همراه نوشیدن بیش از حد چای و قهوه وجود دارد، دریافت بیش از حد قند
و شکر و شیرینی و شکلات است. سعی شود چای خیلی داغ نوشیده نشود که مجبور شوید، چند
حبه قند یا چند تا شکلات همراه آن استفاده کنید. همچنین اگر قند و شکر را با یک عدد
خرما یا ۵-۶ عدد توت خشک یا کشمش جایگزین کنید، مناسب خواهد بود. (تسنیم)