کل 26853
4

با قاتل نامرئی چه باید کرد؟

  • کد خبر : 70764
  • 27 مرداد 1402 - 23:08
با قاتل نامرئی چه باید کرد؟

توضیحات :

تاکنون بسیاری از شهرهای کشور از نعمت گاز طبیعی بهره مند گشته اند و همواره بر تعداد این شهرها افزوده می شود اما متاسفانه هر از چند گاهی شاهد اخبار متاثر کننده ای مبنی بر گاز گرفتگی و یا خفگی بر اثر استنشاق گازهای سمی هستیم. حوادثی که با اقداماتی آسان و بدون هزینه قابل پیشگیری هستند.با افزایش آگاهی در این زمینه و با بکارگیری اقداماتی چند براحتی میتوانیم این خطر بالقوه را از خود و افراد خانواده دور کنیم. هدف از نگارش این مقاله آشنایی خوانندگان محترم به علت و عوامل گازگرفتگی و ایجاد خفگی و همچنین ارائه راهکارهایی جهت به حداقل رساندن این حوادث ناگوار است.

اکسیژن (O2) عنصر حیاتی است که زندگی انسان صد در صد به آن وابسته است هوای پیرامون ما دارای ۲۱٪ اکسیژن و %۷۸ نیتروژن است یک درصد باقیمانده را سایر گازها تشکیل می دهند.

هر فرد بالغی در دقیقه ۱۲ تا ۱۵ بار تنفس میکند و در هر بار تنفس نیم لیتر هوا را وارد ریه های خود می نماید یعنی بطور متوسط حدود ۶ تا ۸ لیتر هوا در دقیقه وارد بدن می شود. از این حجم هوا حدود ۲۵۰ لیتر اکسیژن در دقیقه جذب خون می شود و در هر دقیقه بطور متوسط حدود ۲۰۰ میلی لیتر گاز دی اکسید کربن (CO2) از بدن به محیط پس داده می شود.

با یک حساب ساده مشخص می شود که برای تنفس یک فرد بالغ در طول مدت یک شبانه روز تا صبح (تقریباً حدود ۱۲ ساعت ) به ۵ متر مکعب هوای تازه نیـاز مـی باشــد. در فصل های که از وسایل گرمازا خصوصاً بخاری استفاده نمی شود هوای موجود در یک اطاق ۲*۳ با ارتفاع ۳ متر برای تنفس بیش از ۷ نفر (فقط از نظر درصد گازهای تنفسی) کافی می باشد.

<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>  

لطفا برای دانلود “با قاتل نامرئی چه باید کرد؟” از لینک زیر استفاده نمایید.

دانلود فایل

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=70764

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.