کارگاه آموزشی اصول و مبانی بهداشت آشپزخانه ها و رستوران ها در سازمان های اداری و مراکز صنعتی
-تعریف استانداردها، عناوین علمی، الزامات، اهداف، پارامترها، روش ها، الویت ها، مدارک و مستندات مورد نیاز، فعالیت ها، وظایف، ارزیابی و پایش در مراکز ارائه خدمات رستوران
– توصیف آخرین تغییرات قوانین وزارت بهداشت در این حوزه
– وظایف نظارتی مدیران در مراکز
– اخلاق بازرسی
– نحوه نظارت های بهداشتی و ایمنی در مراکز
– بهداشت فردی و اهمیت آن و روش حفظ و ارتقای بهداشت فردی
– کارت سلامت پرسنل و راهنمای دریافت آن
– حفظ سلامت و بهداشت مواد غذایی
– مدیریت پسماند
– شستشو و ضدعفونی
– چک لیست بازرسی بهداشتی
– چک لیست ارزیابی و درجه بندی بهداشتی
– سلامت شغلی پرسنل آشنایی با وسایل حفاظت فردی
– وظایف مدیران در قبال ایمنی و مسایل حفاظتی در محیط کار
– آشنایی با حوادث شایع و بیماری های شغلی
– چک لیست بازرسی وضعیت ایمنی و حفاظتی
شرایط شرکت کنندگان : پرسنل و کارکنان واحد خدمات و رستوران ها و مراکز غذایی
ساعت برگزاری : ۸:۳۰ الی ۱۴:۳۰
شهریه دوره : ۹۹۵۰۰۰۰ ریال