کل 26910
4

امکان‌سنجی تولید ماده‎ی گندزدای مایع از الکترولیز محلول نمک طعام

  • کد خبر : 9695
  • 16 خرداد 1396 - 0:00
امکان‌سنجی تولید ماده‎ی گندزدای مایع از الکترولیز محلول نمک طعام

توضیحات :

مجله ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها

 

دوره ۴ – شماره ۲ – سال ۱۳۹۵

 

نویسندگان : محمدرضا مسعودی نژاد , احمدرضا یزدان بخش , بهمن محمدی , ملیحه حبیبی

 

چکیده :

سابقه و هدف: روش‌های صحیح ضد‎عفونی، گندزدایی و رعایت اصول بهداشتی می‌توان بسیاری از عفونت ها را کنترل نماید. گندزداهای مختلف معدنی و آلی می توانند در بخش های مختلف بیمارستانی به کار گرفته شوند. هدف از این تحقیق بررسی امکان‌سنجی تولید ماده‎ گندزدای مایع به روش الکترولیز محلول نمک طعام و بررسی کاربرد آن برای گندزدایی سطوح می‎باشد.

روش‏ بررسی: برای انجام این مطالعه پایلوتی طراحی و ساخته شد. محلول‌هایی با ۵ غلظت نمک طعام (۱، ۳، ۵، ۷ و ۱۰ درصد) و در ۵ pH مختلف (۲، ۴.۵، ۷، ۹.۵، ۱۲) تهیه گردید و تحت تأثیر ۵ شدت‌ جریان (۰.۲، ۰.۴ ، ۰.۶ ،۱،۰.۸آمپر) قرار گرفت. سپس نمونه‎ای از ستون آندی پایلوت گرفته و بر روی سوش میکروبی استافیلو کوکوس ‎اورئوس مطابق استاندارد ۹۴۸۵ مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران آزمایش گردید.

یافته‎ها: نتایج نشان داد که افزایش غلظت نمک طعام ، افزایش شدت‌ جریان الکتریکی و کاهش pH باعث مرگ‌ومیر بیشتر باکتری‎ها در سوش باکتریایی استافیلو کوکوس ‎اورئوس شد. همچنین غلظت نمک طعام ۱ تا ۵ درصد و۷= pH و شدت‌ جریان ۱ آمپر تمامی باکتری‌های سوش باکتریایی استافیلو کوکوس ‎اورئوس را به‌طور کامل از بین برد.

 

واژه‌های کلیدی : گندزدایی ، الکترولیز ، آب‌نمک ، استافیلو کوکوس ‎اورئوس

 

<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >> 

دانلود فایل

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=9695

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.