کارگاه آموزشی مبانی، تشریح الزامات، ساخت و مستندسازی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنایع مرتبط با تولید مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO 22000:2005 و HACCP
پیش نیاز دوره : اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی
مدرس دوره : جناب آقای مهندس علیرضا غیاثی
تاریخ برگزاری : ۱۹ الی ۲۱ تیر ۱۳۹۵
ساعت برگزاری : ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰
هزینه ثبت نام : ۵۴۰۰۰۰۰ ریال
اطلاعات اکادمی توف ایران – آلمان
آدرس: تهران، خیابان سهروردی شــمالی، خیابان خرمشهر (آپادانا) کوچه میناب، پلاک ۳۴ کدپستی: ۱۵۵۷۷۱۵۴۱۵
تلفن: ۸۸۵۳۸۷۲۰ الی ۲۱ , خط ویژه : ۴۲۷۴۸۰۰۰