کل 26875
1

کارگاه آموزشی مبانی، تشریح الزامات، ساخت و مستندسازی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنایع مرتبط با تولید مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO 22000:2005 و HACCP

  • کد خبر : 3038
  • 19 تیر 1395 - 0:00

۲۱-۱۹ تیر ۱۳۹۵

کارگاه آموزشی مبانی، تشریح الزامات، ساخت و مستندسازی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنایع مرتبط با تولید مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO 22000:2005 و HACCP

پیش نیاز دوره : اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی

مدرس دوره : جناب آقای مهندس علیرضا غیاثی

تاریخ برگزاری : ۱۹ الی ۲۱ تیر ۱۳۹۵

ساعت برگزاری : ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰

هزینه ثبت نام  : ۵۴۰۰۰۰۰ ریال

اطلاعات اکادمی توف ایران – آلمان

آدرس: تهران، خیابان سهروردی شــمالی، خیابان خرمشهر (آپادانا) کوچه میناب، پلاک ۳۴ کدپستی: ۱۵۵۷۷۱۵۴۱۵

تلفن: ۸۸۵۳۸۷۲۰ الی ۲۱ , خط ویژه : ۴۲۷۴۸۰۰۰

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=3038

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.