کل 26890
2

مقایسه شاخص های استرس گرمایی HIS و WBGT در نانوایی های ماشینی شهر همدان

  • کد خبر : 10634
  • 10 دی 1395 - 0:00
مقایسه شاخص های استرس گرمایی HIS و WBGT در نانوایی های ماشینی شهر همدان

توضیحات :

مجله علمی پژوهشی سلامت کار ایران

دوره ۳ – شماره ۳ و ۴ – سال۱۳۸۵

نویسندگان : رستم گل محمدی ، مجتبی حسنی ، علیرضا زمانپرور ، محمد علیایی ، محسن علی آبادی ، سکینه مهدوی

چکیده :

زمینه و هدف : استرس حرارتی امروزه یکی از فراگیرترین عوامل زیان آور محیط کار به شمار می رود.کارگران نانوایی ها یکی از فراگیرترین جمعیت های کارگری در کشور  می باشند که خصوصا در فصول و مناطق گرم و مرطوب تحت تاثیر این عامل قرار دارند.این مطالعه به منظور بررسی مواجهه کارگران شاغل در نانوایی های ماشینی سطح شهر همدان با استرس گرمایی از طریق مقایسه شاخص های استرس گرمایی ، HSI و WBGT انجام گردیده است.

 واژه های کلیدی : استرس گرمایی ، HSI ، WBGT

 << ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>

مقایسه شاخص های استرس گرمایی HIS و WBGT در نانوایی های ماشینی شهر همدان

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=10634

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.