کل 26878
2

مسمومیت با گاز منواکسید کربن ۱۹ اصفهانی را راهی بیمارستان کرد

  • کد خبر : 17990
  • 16 آبان 1394 - 23:29
۱۹ نفر در شهرستانهای مختلف استان اصفهان در ۷۲ ساعت گذشته بر اثر مسمومیت با گاز منواکسید کربن راهی بیمارستان شدند.

مسوول روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان روز شنبه گفت: یک مرد مسموم بر اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن بوسیله واحد امدادی ۱۱۵ به بیمارستان امین اصفهان منتقل شد. 

محمد مزروعی افزود: در حادثه دیگری، گازگرفتگی در تیران، سه مرد را روانه بیمارستان بهنیای این شهرستان کرد. 

وی ادامه داد: همچنین اعضای یک خانواده شامل یک مرد، یک زن و یک کودک در فولادشهر که بدلیل استفاده از پیک نیک دچار مسمومیت با گاز منواکسیدکربن شده بودند، به بیمارستان شهید مطهری این شهر انتقال یافتند. 

وی بیان کرد: یک مرد، یک زن و یک کودک نیز که در شهر کهریزسنگ شهرستان نجف آباد بر اثر گاز CO مسموم شده بودند، به بیمارستان شهید منتظری نجف آباد منتقل شدند. 

مسوول روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان گفت: در حادثه دیگری که اعضای یک خانواده شامل یک مرد، یک زن و یک کودک ساکن خیابان فروغی شهر اصفهان دچار مسمومیت شده بودند، به بیمارستان عیسی بن مریم(س) اصفهان منتقل شدند. 

وی گفت: همچنین پنج مسموم دیگر در جرقویه اصفهان پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی از سوی تکنسین های اورژانس به درمانگاه حسن آباد جرقویه منتقل شدند. 

مزروعی اظهار کرد: شب گذشته نیز در حادثه گازگرفتگی دیگری با منواکسیدکربن، یک مرد در فولادشهر دچار مسمومیت شد و به بیمارستان شهید مطهری لنجان انتقال یافت. 

وی با اشاره به اینکه گاز سمی منواکسیدکربن یکی از خطرناکترین گازهایی است که می تواند باعث مسمومیت تنفسی و مرگ شود،خاطرنشان کرد: این گاز بی رنگ و بی بوست و در اثر احتراق ناقص مواد سوختنی تولید می شود.

وی هشدار داد: منواکسیدکربن بویژه در فصل های سرد سال بدلیل استفاده از بخاری، آب گرمکن، اجاق گاز غیر استاندارد یا استفاده از سیستم تهویه نامناسب(دودکش) و همچنین نصب نکردن صحیح آنها و سهل انگاری مصرف کننده، جان بسیاری از انسانها را می گیرد.

مسوول روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان بیان کرد: استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد، استفاده نکردن از وسایل گازسوز و گرمایشی فاقد دودکش، کنترل دودکش قبل از استفاده از وسایل گرمایشی و حصول اطمینان از باز بودن مسیر آن، روشن نکردن خودرو در پارکینگ در بسته به مدت طولانی، اجتناب از قرار دادن منقل یا شعله باز در زیر کرسی و نصب نکردن آبگرمکن در حمام از مواردی است که برای جلوگیری از گازگرفتگی باید رعایت شود.

وی سردرد،سرگیجه،تهوع و بیقراری، تنگی نفس، خمیازه کشیدن بیش از حد و کاهش دید، کبودی دست و پا و دور لب ها که در نهایت منجر به تشنج، بیهوشی و مرگ می شود را از نشانه های هشدار دهنده مسمومیت با گاز CO اعلام کرد.

مزروعی با بیان اقدامات اولیه در برخورد با فرد مسموم شده بر اثر گاز سمی منوکسیدکربن افزود: ابتدا جلوی دهان و بینی خود را با ماسک یا پارچه مرطوب بپوشانید، سپس وسیله گرمازا را خاموش و درب و پنجره را باز کنید و به شتاب فرد مصدوم را از منطقه آلوده وارد هوای آزاد کنید و بسرعت با اورژانس (۱۱۵) تماس بگیرید. (ایرنا)

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=17990

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.