- باید مصرف نمک در غذا محدود شود. مقدار مصرف نمک روزانه در بیماران باید کمتر از ۲.۳ گرم باشد. البته کاهش این مقدار به کمتر از ۱۵ گرم در روز اثربخشی بهتری برای کنترل فشارخون دارد. حذف نمکدان از سفره ضروری است و میتوان برای بهتر کردن طعم غذا به جای نمک از چاشنی ها و ادویه ها آویشن گلپر، نعناع خشک کنجد لیموترش تازه آبغوره آب نارنج یا سرکه استفاده کرد. همچنین پیاز و سیر از مواد غذایی خوش طعم و جایگزین خوبی برای نمک هستند.
- باید از خوردن تنقلات شور مثل چیپس انواع پفک خیارشور و شور سبزی ها خودداری و از محصولات کم نمک یا بی نمک مانند غلات یا سبزیهای آماده بدون نمک استفاده کرد.
بیشتر بخوانید
اینفوگرافیک/ ۹ توصیه مهم تغذیهای برای کنترل فشار خون
- کره، خامه، سس مارگارین، دنبه، چربی های هیدروژنه و روغن های جامد باید از برنامه غذایی کنار گذاشته شوند.به جای آنها استفاده از روغن زیتون یا دیگر انواع روغن های گیاهی مایع و روغن ماهی پیشنهاد می شود. اضافه کردن مغزها و دانه های گیاهی مثل گردو به برنامه غذایی توصیه می شود.
<< ادامه مطلب را در فایل پیوست مطالعه فرمایید >>
لطفا برای دانلود “راهکارهای بیشتر تغذیه ای برای کنترل فشارخون” از لینک زیر استفاده نمایید.