کل 26883
1

تغذیه سالم و اهمیت آن در سلامت قلب و مغز

  • کد خبر : 12365
  • 09 اردیبهشت 1395 - 15:20

به گزاش پایگاه اینترنتی هلث دی، نتیجه این تحقیق حاصل بررسی عادات غذایی ۱۵ هزار سالخورده مبتلا به بیماری قلبی در ۳۹ کشور جهان است. 

براساس این گزارش، افرادی که از برنامه غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند و به اصطلاح تغذیه سالم دارند، کمتر دچار حملات قلبی و سکته مغزی و مرگ و میر می شوند.  

رژیم غذایی مدیترانه ای غنی از میوه ها، سبزیجات، ماهی و غذاهای فراوری نشده، اما رژیم غذایی غربی شامل دسرهای شیرین، گوشت و غذاهای سرخ شده که در مجموع غذاهای ناسالم می باشند. 

محققان نیوزیلندی تصریح کردند که غذاهای ناسالم به واسطه افزایش خطر ابتلا به چاقی مخصوصا در جوانان، موجب بیماری می شوند، اما براساس مطالعه آنها، مصرف مختصری از مواد غذایی ناسالم مانند کربوهیدرات های فرآوری شده، غذاهای سرخ شده، شیرینی و دسرها زیان آور نیست و به واقع، برای پیشگیری از حملات قلبی و مغزی، مصرف غذاهای سالم نقش بیشتری دارد.  

این گزارش در۲۵ آوریل در مجله European Heart Journal منتشر شد.(ایرنا)

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=12365

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.