کل 30673
3

مصرف نمک دریا و سنگ نمک به دلیل وجود فلزات سنگین خطرناک است

  • کد خبر : 12251
  • 31 شهریور 1395 - 13:15

“علیرضا سعید گوهری” در نشست خبری به مناسبت روز جهانی غذا اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما مصرف نمک بسیار بالاست و این مساله در
پوکی استخوان، سنگ کلیه، پرفشاری خون، سرطان دستگاه گوارش و … موثر است.

وی اضافه کرد: اغلب ما کمبود ویتامین دی داریم چرا که در معرض نور آفتاب قرار نمی گیریم و بسیاری از بانوان هم کمبود آهن دارند که منجر به بیماری می شود.

گوهری با اشاره به اینکه ۳۳ درصد کل آمار سرطان مربوط به مواد غذایی است افزود: به واسطه اینکه نمک، چربی، روغن ها، اسیدهای چرب ترانس و میزان قند بالا که در
بروز چاقی موثر هستند، وزارت بهداشت به بحث نشانگرهای تغذیه ای روی آورده و از رنگ های چراغ راهنمایی استفاده کرده است به گونه ای که رنگ سبز بهتر از نارنجی و
رنگ نارنجی بهتر از قرمز و نشان دهنده درجات کیفیت محصول می باشد.

وی گفت: متاسفانه اخیرا مردم به مصرف سنگ نمک روی آورده اند که به دلیل داشتن فلزات سنگین خطرناک است درحالیکه باید از نمک تصفیه شده استفاده شود، به طور کلی
باید از محصولی استفاده کنیم که دارای نمک، چربی و قند کمتری است.

کارشناس مسوول اداره نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد: در راستای اجرای سند امنیت غذایی استان، کرمان اکنون پایلوت
کشوری جهت نان سالم قرار داده شده است ضمن اینکه بقیه بخش های این سند نیز در حال اجرا می باشد.(ایسنا)

لینک کوتاه : https://hsenk.ir/?p=12251

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.